Hasan Tuzcuoğlu, Genel müdür Yardımcılığ

Gökçebey ilçesinde sanayi kuruluşu olan Çanakcılar Seramik A.Ş’nin Ticaret müdürü olarak görev yapan Hasan Tuzcuoğlu, aynı fabrikada Genel müdür yardımcılığına atandı.03.02.2011 tarihi itibarıyla Çanakcılar seramik A.Ş ‘nin ticari genel müdür yardımcılığına atanan Tuzcuoğlu, yayınladığı mesajda “ Geleceğe dair beklenti ve hedeflerimin toplamını oluşturan kişisel vizyonum kısaca özetlenecek olursa “ Yarın nasıl daha iyi olur” sorusunun cevabını aramaktır” diyen Tuzcuoğlu mesajında şunları ifade etti” Her şeyden önce insani ve toplumsal boyutuyla liyakat “ Bulunduğum ortama layık olmaktır”. Bu nedenle yapılan görevleri layıkıyla yapmak, Şirketi ve işverenleri her zeminde iyi bir şekilde temsil etmenin, özverili ve donanımlı olmayı gerektiğine inanıyorum.
Bilgi ve eğitim ile pekiştirilen tecrübe; iş hayatında başarıya giden yol ise, çalışmak da bu yolda ilerlemek isteyenlerin vazgeçilmez aracıdır.
Bu güne kadar iş ve hayat tecrübelerimden yararlandığım işverenlerim başta olmak üzere; Genel müdürlerim, yönetici arkadaşlarım ile tüm mesai arkadaşlarıma şirketimizi daha iyi yerlere getirmek için, işbirliğimizin ve dayanışmamızın devamı yönünde destek beklediğimizi hatırlatır: saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

 
Facebook'ta Paylaş...

Haber Tarihi:2011-02-08
Bu haber 3273 kez okunmuştur...

 
  İstatistik
  Dün : 1045
  Bugün : 1103
  Toplam: 6453379
   Online :

  343 konuk,

 
Tefen67.com

<< Ana sayfaya Geri Dön <<

Yorumlar

YILMAZ DEMİRBAŞ 2011-02-14 :

yeni görevinizde başarılar dileyerek, tebrik ediyorum.


Nurşen YILMAZ(Y,MAH.MUHTARI) 2011-02-09 :

Hasan Tuzcuoğlu'nu tebrik eder ilçemizin gururu Çanakcılar Seramik şirketinin başarılarının devamını dilerim.


YUNUS USLUOĞLU 2011-02-08 :

Sayın eski meslek arkadaşım yeni görevinde başarılarının devamını dilerim.


YUNUS USLUOĞLU 2011-02-08 :

Sayın eski meslek arkadaşım yeni görevinde başarılarının devamını dilerim.


ismet karcı 2011-02-08 :

gökçebey ve ülkemize verdigi hizmetlerden dolayı çanakcılar aş yı ve tuzcuoglunu kutlar.başarılarının devamını dilerim.


Bu Habere Yorum Yazın

ELEŞTİRİYE EVET HAKARETE HAYIR!...
Yorum köşemiz düşüncelere zenginlik katmak için hizmet vermektedir.
Adı Soyadı :
Email :
Mesajınız :
Güvenlik Doğrulama