Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu Sokak Hayvanlarını Unutmadı.
Gökçebey kaymakamı Ömer Övünç Koşansu hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında düzenli olarak su ve mama takviyesi ile sokak hayvanlarına yardım elini uzatıyor.
Kaymakam Koşansu, Hafta sonları uygulanan kısıtlama nedeniyle sokak hayvanlarının mamasız ve susuz kalmaması için, İlçe özel idaresi, İlçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma komutanlığı vasıtasıyla ilçe merkezi ve köylerde aç kalan sokak hayvanları su ve mama bıraktırdı.
Sokak hayvanlarının bulunduğu alanları gezen Kaymakam Koşansu ve beraberindekiler, gördükleri hayvanları elleriyle besledi, beslenme alanlarına da mama ve yem bıraktı.
Gökçebey kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanlarını unutmadıklarını ve düzenli olarak su ve mama takviyelerini gerçekleştirdiklerini belirtti. Koşansu, “Ülkemiz genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında sevimli dostlarımızın da ihmal etmiyoruz. İlçe merkezimiz ve köylerimiz de hayvanlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlere giderek onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Çevreyi ve doğayı birlikte paylaştığımız can dostlarımızın bakımı için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.