|

CHP Gökçebey Belediye Başkan adayı Oktay’ın yeni yıl mesajı
CHP Gökçebey Belediye Başkan adayı Cem Oktay, 2019 yılı ile ilgili olarak 'yeni yıl mesajı' yayımladı. Oktay mesajında “Umutlarım var yeni yıldan” dedi.
CHP Gökçebey Belediye Başkan adayı eczacı Cem Oktay yayımladığı yeni yıl mesajında;
“Umutlarım var yeni yıldan!
Merhaba yeni yıl , Merhaba yaşam denen uğraş...
Nice umutlar doğacak, nice güzellikler göreceğiz.
Umutsuz, ümitsiz hiçbir insan kalmasın. Hiç kimse, umutlarını gölgeye salmasın. Sevenler, sevilenler hiç ayrılmasın. Bu ülke, bu vatan darda kalmasın.
Çocukların ölmediği, şehitlerimizin olmadığı, anaların ağlamadığı, en önemlisi de bütün bunlara sebep olan lanet olası terörün durduğu bir yıl olsun.
Barış, sağlık ve huzur olsun yurdumuzda. Birbirimizle mutlu , sağlıklı ve huzurlu bir beraberlik içinde yaşayalım. Kavgalar, savaşlar, anlaşmazlıklar olmasın.
Eşinizle, çocuklarınızla, tüm ailenizle ve tüm sevdiklerinizle huzur dolu, sağlıklı bir yuvanız olsun. 2019 dostluğu, sevgiyi, barışı, özgürlük ve dayanışmayı; aşımızı, ekmeğimizi, sevinç ve mutluluğumuzu paylaşacağımız bir yıl olsun. Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileklerimle.
Çok kez kullandım ama bu acılı günlerde esas olan hayatta tek şey SAĞLIK MUTLULUK HUZUR hepsi siz güzel insanların yaşamından eksik olmasın” dedi

Haber Tarihi:2019-01-01 Bu haber 1123 kez okunmuştur...
|
<< Ana sayfaya Geri Dön << |
Yorumlar
Henüz Hiç Yorum Yazılmamış. Bu Habere Yorum Yazın
ELEŞTİRİYE EVET HAKARETE HAYIR!...
Yorum köşemiz düşüncelere zenginlik katmak için hizmet vermektedir.
|
|