CHP GÖKÇEBEY KADIN KOLLARI CUMA GÜNÜ LOKMA DAĞITTI...
CHP Gökçebey İlçe kadın kolları üyeleri, Cumhuriyet meydanında Cuma günü vatandaşlara lokma dağıttı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği lezzetiyle beğeni toplayan lokmalar kısa sürede tükendi.Lokma dağıtımı nedeniyle halkın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını aktaran CHP’liler bu tür etkinliklerin artık geleneksel hale geldiğini söyledi.
Lokma dağıtımına CHP Zonguldak Milletvekili adayı Umut Başoğlu da katıldı, daha sonra esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyen Başoğlu, kahvehanelere de giderek vatandaşlarla sohbet etti.
İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen lokma dağıtımına CHP Zonguldak Milletvekili adayı Umut Başoğlu, CHP ilçe başkanı Cem Oktay, CHP Kadın Kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.