GÖKÇEBEY ANAOKULU BAHÇESİNE ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PİSTİ YAPILDI
Gökçebey Anaokulu bahçesine ilçe Emniyet amirliği tarafından çocuklara trafik bilinci kazandırmak amacıyla “Çocuk trafik eğitim pisti” faaliyete sokuldu.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Anaokulu bahçesinde çocukların trafik yol, işaret ve levhalarını öğrenmesi için düzenlenen trafik pisti yapımını ilçe emniyet amiri komiser Hasan Bektaş bizzat ilgilendi. Çocuklara trafik kurallarının uygulamalı öğrenebilmeleri için oluşturulan Çocuk trafik eğitim pistini emniyet amiri Bektaş beraberinde polislerle birlikte boyayıp Trafik işaret levhalarını yerleştirdiler.
Anaokulu bahçesinde, içinde trafik işaretleri, yol çizgileri, döner kavşak, yaya geçidi düzenlenerek çocukların küçük yaşta trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olmaları da sağlandı. Anaokulunda öğrenim gören tüm öğrencilerin trafik kurallarını öğrenebilmeleri ve trafik eğitimi alabilmeleri amacı ile faaliyete geçen “Çocuk Trafik Eğitim Pisti” ile uygulamalı trafik eğitimi verilmeye başlandı.