|

Hamit Kalyoncu
Gazetedeki haber doğrusu beni yerimden hoplatmıştı. Nasıl hoplamam, balık kocamandı. 31.12.2009 tarihli Çaycuma.org’un haberi: “Bölgemize Dev Proje!..” Ne balığı, balinaydı balina!.. Pencereyi açıp “Ey ahali duydunuz muu!” diye bağırmamak için zor tutmuştum kendimi.
“Zonguldak’ı Filyos Vadisi’ne bağlayacak 3 tünelli Çevre Yolu Projesi hayata geçiyor!” Gördünüz mü? Hele haberi okuyunca, “Nihayeet!..” diye naralar attığımı hatırlıyorum evin içinde. “Sivil Toplum Kuruluşlarının Başarısı”, işin bir de bu yanı var. En ilginci de bu ya. Anlı şanlı vekiller dururken, işi sivil toplum kuruluşları kotarmıştı. Nasıl mı? Önce haberi bir okuyalım (özetle).
“Zonguldak Platformu’nun girişimleriyle Ulaştırma Bakanlığı, Zonguldak-Filyos-Çaycuma arasına 3 tünel ve çevre yolu yapmayı planlıyor.Zonguldak-İnağzı arasına Mithat Paşa Tüneli yapılması için imza kampanyası ve çeşitli girişimlerde bulunan .....Yazının devemı için TIKLAYINIZ http://www.tefen67.com/yazidetay1.php?menu=241&did=164
Haber Tarihi:2015-04-08 Bu haber 1431 kez okunmuştur...
|
<< Ana sayfaya Geri Dön << |
Yorumlar
Henüz Hiç Yorum Yazılmamış. Bu Habere Yorum Yazın
ELEŞTİRİYE EVET HAKARETE HAYIR!...
Yorum köşemiz düşüncelere zenginlik katmak için hizmet vermektedir.
|
|