GÖKÇEBEY’DE, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94.yılı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Gökçebey’de de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunumu ile başladı. Çelen sunma töreninin ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Çelenk sunma töreninin ardından Gökçebey Atatürk İlkokulu ve Gökçebey Ortaokulunun Şehir Stadyumu’nda sergilemiş oldukları gösterilerle etkinlikler devam etti. Öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler etkinliklere katılanlardan büyük alkış aldı. Daha sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.