Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimlerinden sonra İlçe Emniyet Amirliğini ve personelini ziyaret etti.
İlçe Emniyet Amir V. Komiser Yardımcısı Selami Turgut ‘u makamında İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Onur Şahbaz ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Bülent Hamitoğlu, “30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin öncesinde ve sonrasında huzur, güven ve barış içinde geçmesinde ve vatandaşlarımızın oylarını sorunsuz bir şekilde kullanması için büyük bir fedakarlık sergileyen, gece gündüz demeden mesai yapan Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
İlçe Emniyet Amir V. Komiser Yardımcısı Selami Turgut ise Kaymakam Sayın Bülent Hamitoğlu'nun İlçe Emniyet Amirliğini ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
