KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan girişimciler katılım belgelerini aldılar

Gökçebey Esnaf ve sanatkarlar Odası ve KOSGEB Zonguldak hizmet merkezi müdürlüğünce yapılan protokolle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla kurs düzenlendi.
05.11.2012 tarihinde başlayıp 30.11.2012 tarihinde sona eren Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan 28 girişimci Katılım Belgelerini Gökçebey Belediyesi Camlı Köşk tesislerinde yapılan törenle belgelerini aldılar
Törene KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Yıldırım, KOSGEB Zonguldak Hizmet Merkezi Kobi Uzmanı Soner Kaynar, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetin, Gökçebey Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal katıldı.

Ayrıca 26.01.2013 tarihinde başlayıp 24.02.2013 tarihinde sona erecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılacak 2. dönem girişimciler ön bilgilendirme toplantısına katıldılar.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılarak başarılı olan girişimciler işyeri açtıklarında KOSGEB’in hibe ve sıfır faizli kredilerinden faydalanabilecekler.



 
Facebook'ta Paylaş...

Haber Tarihi:2013-01-24
Bu haber 1856 kez okunmuştur...

 
  İstatistik
  Dün : 1045
  Bugün : 1103
  Toplam: 6453379
   Online :

  343 konuk,

 
Tefen67.com

<< Ana sayfaya Geri Dön <<

Yorumlar

Henüz Hiç Yorum Yazılmamış.

Bu Habere Yorum Yazın

ELEŞTİRİYE EVET HAKARETE HAYIR!...
Yorum köşemiz düşüncelere zenginlik katmak için hizmet vermektedir.
Adı Soyadı :
Email :
Mesajınız :
Güvenlik Doğrulama