|

İstanbul’daki Zonguldaklılar, Sanatçı Ramazan Aydemir’in şarkıları ile hoş saatler geçirdi
Gürpınar Zonguldaklılar Derneği ile Gürpınar Belediye’sinin organize ettiği geceye çok sayıda Zonguldaklı katıldı. İstanbul Beylikdüzü, Işıldak Kültür Merkezi’nde gerçekleşen geceye, Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, Gürpınar Zonguldaklılar Derneği Başkanı Sevcan Süver, Kıraç Zonguldaklılar Derneği Başkanı Ziya Bulacan, Devrek Eğerciler Derneği Başkanı Muhterem Kartal, İşadamı Muharrem Aydın, Sanatçı Ramazan Aydemir, bir çok sivil toplum kuruluşları, ve çok sayıda misafirler katıldı.
Zonguldaklı yerel sanatçımız Ramazan Aydemir’in konseri ile başlayan Zonguldaklıların eğlencesi, Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük’ün katılımı ile ara verildi. Küçük, gördüğü kalabalık karşısında mutlu olduğunu söyledi. Küçük, İstanbul’da ki Zonguldaklıların bu birlik ve beraberliğinin bozulmamasını isteyerek her zaman Zonguldaklıların yanında olduğunu belirtti. Küçük, konuşmasının ardından davetli olduğu başka bir yere gitmek için Zonguldaklıların sevgi gösterileri ile salondan ayrıldı.
Dernek Başkanı Süver, başta Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük olmak üzere etkinliğe gelen herkese teşekkür etti. Gürpınar’da muhtar adayı olan Yakup Alacalı’nın tanıtım konuşmasından sonra Aydemir, kalabalık karşısında, “Hani Zonguldaklılar bir araya gelmezdi? Artık Zonguldaklılar birlik içerisinde olmalı.” Diyerek, yeni programı ile tekrar ekranlara döneceğini söyledi. Aydemir, konserine kaldığı yerden devam ederek Zonguldaklıları eğlendirdi.
Haber Tarihi:2009-03-22 Bu haber 2355 kez okunmuştur...
|