Usluoğlu; Gökçebey halkı artık sel korkusu yaşamayacak
DSİ Kastamonu 23.bölge Bölge Müdürlüğü tarafından projelendirilip ihaleye çıkarılan Agustu deresi 2. Kısım Taşkın ve Rüsubat Kontrolü İnşaatı Üntay inş.müh.san.ve tic.ltd.şti tarafından yapımına başlandı.
AK Parti Gökçebey İlçe başkanı Zeki Usluoğlu Gökçebey’de sel felaketine neden olan Agustu Deresi 2. Kısım Taşkın ve Rüsubat Kontrol inşaatında ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Agustu deresi taşkın ve rüsubat kontrolü çalışmaları hakkında açıklama yapan AK Parti Gökçebey ilçe başkanı Zeki Usluoğlu “Üntay İnşaat firması sahibi ile yaptığım görüşmede Agustu deresine 9 metre genişliğinde, karşılıklı olarak 1 km uzunluğunda 2,5 metre yüksekliğinde set yapılmaktadır, ayrıca proje kapsamında 4 adet köprü ve tersip bendi de yapılacak. Proje maliyeti yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacaktır.
Proje tamamlandığında her sağanak yağışta tedirgin olan Gökçebey halkı artık sel korkusu yaşamayacaktır. Agustu dere ıslah çalışmalarının yanı sıra ilçemizdeki Sağlık hizmetleri, Eğitim konusundaki eksiklerin giderilmesi için proje çalışmalarımız devam etmektedir. Gökçebey’e hizmet yapma konusunda bizlere yardımcı olan AK Parti milletvekillerine teşekkür ederim” dedi tefen67