CHP Mitinge Katılımdan Memnun

CHP'nin coşkulu Çaycuma mitinginde konuşan Ali İhsan Köktürk, hükümeti ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ı sert dille eleştirerek, Filyos Projesi başta olmak üzere Zonguldaklıların kandırıldığını, vatandaşların kendilerini kandıranlara yeniden oy vermemesini istedi.
CHP’nin Çaycuma mitingine ilgi yoğun olurken, Milletvekili Ali İhsan Köktürk bu dönem 23 vekile tekrar seçilme şansı verildiğini ve bu kişilerin arasında bulunmasının kendi çabalarının karşılığı olduğunu söyledi. CHP Çaycuma Mitingine Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Milletvekili Adayı Mehmet Haberal’ın kardeşi Ali Haberal, Milletvekili Adayı Erol Sarıal, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılıçaslan, belde belediye başkanları ile il genel meclis üyeleri katıldı.
Yaklaşık bin kişinin izlediği mitingde ilk olarak dördüncü sıra Milletvekili Adayı Erol Sarıel konuştu. Kısa bir konuşma yapan Sarıel hükümette görev alanların milyon dolarlar kazandığını fakat emeklinin hiçbir şey alamadığını söyledi. Sarıal; “AKP şimdi intibak yasasından bahsederek vatandaşı kandırmaya çalışıyor” diye konuştu. Birinci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın kardeşi Ali Haberal ise seçim süresi boyunca vaat ettikleri projeleri gerçekleştireceklerini ifade ederek; “Halkımızın geleceği, insanlarımızın rahat yaşaması için projelerimizi sizlerle paylaştık. Başta eğitim sağlık gibi projelerimiz vardı. Seçimden sonra bunları takip edebilirsiniz. 12 Haziran’da haksızlığın, hukuksuzluğun sonunu getireceğiz. Bu zamana kadar çekilen sıkıntılar son bulacak. Seçim kampanyası süresinde bize gösterdiğiniz ilginin sonucu iki gün sonra görülecektir.
Sayın Haberal bugüne kadar yaptıklarıyla, kurduğu üniversitesiyle, başarılarıyla dünyada tanınan doktor olmuştur” diye konuştu. Son olarak halka seslenen CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk Çaycumalı olmaktan ve Çaycuma’da yaşamaktan gurur duyduğunu ifade ederek sözlerine başladı. AK Partinin ve Köksal Toptan başta olmak üzere iktidar Milletvekillerinin 8,5 yıllık dönemde Zonguldak’a bir çivi bile çıkmadıklarını söyleyen Köktürk; “ Bugün CHP değişim yaşayarak büyük projelerle ve yeni kadrolarıyla 12 Haziran seçimlerine hazırlandı. Pek çok arkadaşımız aday listelerinde yer alamadı. 112 milletvekilinden sadece 23 vekil yeniden listelerde yer alma şansını yakaladı. Bildiğiniz gibi bu 23 kişinin arasına girebilmek hiç de kolay değil. Ancak bu onur sadece Ali İhsan Köktürk’ün çabaları karşılığıdır. Ak Parti’nin iktidarı dönenimde yoksulluklar ortadan kalkmadı, taşeronlaşma bitirilmedi. Emeklimiz vatandaşımız hak ettiğini alamadı. Sizin desteklerinizle tekrar oldum. Yine sizin destekleriniz ile beş arkadaşımızı meclise göndermek istiyoruz” şeklinde konuştu. Köktürk seçmene yaptığı çağrıda Ak Parti’ye oy vermiş seçmenin bu seçimde artık kandırılamayacağını belirterek CHP’nin iktidar yapılmasını istedi. Çaycuma Belediyesinin icraatlarını da eleştiren Köktürk; “ Belediye tarafından bizim televizyonlardaki yayınlarımız engellenmeye çalışıldı. Ayrıca CHP haberleri yayınlayan yerel basın organlarına maliyeciler gönderilerek baskı uygulanmıştır. Bu kadar mı korkuyorsunuz?” diye konuştu.
Katılım karşısında memnun kalan CHP’liler alandan mutlu ayrıldı.
Haber Kaynak: "CUMA"


 
Facebook'ta Paylaş...

Haber Tarihi:2011-06-11
Bu haber 1865 kez okunmuştur...

 
  İstatistik
  Dün : 1045
  Bugün : 1151
  Toplam: 6453427
   Online :

  383 konuk,

 
Tefen67.com

<< Ana sayfaya Geri Dön <<

Yorumlar

Henüz Hiç Yorum Yazılmamış.

Bu Habere Yorum Yazın

ELEŞTİRİYE EVET HAKARETE HAYIR!...
Yorum köşemiz düşüncelere zenginlik katmak için hizmet vermektedir.
Adı Soyadı :
Email :
Mesajınız :
Güvenlik Doğrulama