İlhami Yılmaz, Çaycuma’da coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Çaycuma’da coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.
  MHP Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Çaycuma ilçesinde coşkulu kalabalık tarafından karşılanırken Yılmaz, Çaycuma caddelerinde kalabalıkla yürüyerek vatandaşları selamladı. Çaycumalıların yoğun ilgisi ve alkışları arasında birlikte yürüyen İlhami Yılmaz, vatandaşları selamladı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Yılmaz, 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde destek isteyerek, “Yol arkadaşlığınıza talibim” dedi.
  Çaycuma esnafını da gezen Yılmaz, esnaf tarafından büyük destek gördü. Bir esnaf ise MHP’ye şimdiye kadar oy vermediğini belirterek bu seçimde MHP’ye oy vereceğini kaydetti Esnaf, “Eğer bu ülkede Atanın heykelleri sökülüp bayraklar yakılıyorsa, buna sahip çıkacak tek Ülkücüler kaldıysa, bu can size feda olsun. Bu zamana kadar MHP’ye oy vermedim ama bu seçimlerde hem oyum hem canım size feda” dedi.
  Esnaf gezilerini sürdüren İlhami Yılmaz, bir emeklinin geçinemediğini belirtmesi üzerine, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin sözü ve senedi olan seçim beyannamesinde belirttiğimiz gibi intibak yasası muhakkak çıkarılacak her yıl Eylül ayında bir maaş ilave kışa hazırlık yardımı yapılacaktır” dedi.



 
Facebook'ta Paylaş...

Haber Tarihi:2011-05-26
Bu haber 2045 kez okunmuştur...

 
  İstatistik
  Dün : 1045
  Bugün : 1123
  Toplam: 6453399
   Online :

  358 konuk,

 
Tefen67.com

<< Ana sayfaya Geri Dön <<

Yorumlar

Henüz Hiç Yorum Yazılmamış.

Bu Habere Yorum Yazın

ELEŞTİRİYE EVET HAKARETE HAYIR!...
Yorum köşemiz düşüncelere zenginlik katmak için hizmet vermektedir.
Adı Soyadı :
Email :
Mesajınız :
Güvenlik Doğrulama